Forskudt valg 2020

Forskudt skolebestyrelsesvalg 2020

Vil du gøre noget godt for dit barn – og samtidig for de andre børn og unge på jeres skole, så er det måske nu, du har muligheden.

For i foråret 2020 har vi valg til skolebestyrelsen her i Landsbyordningen.

Som forældrerepræsentant i skolebestyrelsen kommer du med i maskinrummet og får i fællesskab med andre forældre med noget på hjerte mulighed for at præge skolens rammer. I tæt samarbejde med skolens ledelse og personale kan du være med til at sætte retning for det, der er vigtigt for dig, børnene og de andre forældre.

Skolebestyrelsen er med til at få de politiske beslutninger til at give bedst mulig mening ude på skolerne. På den måde sørger vi for, at vi arbejder sammen for at folkeskolen er netop det – folkets skole.

Din stemme er vigtig, for kun sammen kan vi skabe den bedste skole for børnene.

Der afholdes valgmøde mandag den 16. marts kl. 17-19 for alle valgberettigede forældre. Valglisten med valgberettigede forældre kan findes på skolens kontor.

Vi har i forbindelse med valgmødet lavet et samarbejde med Nøvling Boldklub, som inviterer jeres børn med ud på foldboldbanen, mens de voksne bliver indviet i det stykke arbejde, som skolebestyrelsen laver. Er der børn, som ikke har lyst til fodbold, er der gjort klar i Multisalen og Hjertet, hvor et par piger underholder med boldspil og tegning.

Fra kl. 18 inviterer vi de deltagende forældre og børn på spisning, hvor skolebestyrelsen står klar med pulled-pork-burgere.

Kandidater der ønsker at opstille til valget, skal skrive til skoleleder, Annette M. Kragelund, i Aula eller på mail, Annette@aalborg.dk senest d. 26. marts 2020.

Mere information omkring valget på www.aalborg.dk/fsv2020